De bedrijfsauto- en wagenparkverzekeringen

Schade aan de auto wilt u graag zo snel mogelijk verholpen hebben, zeker als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een transportbedrijf kan bijvoorbeeld niet zonder zijn vrachtwagens. Met de bedrijfsautoverzekering wordt u in geval van schade snel en deskundig geholpen, waarna u snel weer de weg op kan.

Een bedrijfsautoverzekering heeft als doel alle schade aan of veroorzaakt door uw eigen bedrijfsauto te verzekeren. De dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht voor elke autobezitter. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt aan derden. Wanneer u meerdere bedrijfsauto’s gebruikt, kan een wagenparkverzekering een voordelige optie voor u zijn.

Uiteraard verzekeren wij ook het casco risico's van uw wagenpark, ongeacht of het personenauto's zijn, bestelbussen of vrachtwagens en aanhangers. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de
aanvullende risico's, zoals de verzekeringen van de inzittenden, het risico van schade bij laden en lossen, de verzekering van eventuele lading, milieuschade en het verzekeren van bijvoorbeeld eigen gereedschappen e.d.

Kortom onze maatwerkoplossingen zijn veel meer dan alleen een WA casco dekking regelen voor uw wagenpark.

Laat u daarom vrijblijvend adviseren over het verzekeren van uw wagenpark.


 

Cookie instellingen