Transport & Mobiliteit


De bedrijfsauto- en wagenparkverzekeringen:

Schade aan de auto wilt u graag zo snel mogelijk verholpen hebben, zeker als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s. Een transportbedrijf kan bijvoorbeeld niet zonder zijn vrachtwagens. Met de bedrijfsautoverzekering wordt u in geval van schade snel en deskundig geholpen, waarna u snel weer de weg op kan. [MEER]
 

De eigen vervoersverzekering:

Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbaar apparatuur? Heeft u technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan heeft u een flinke financiële strop als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil gebeurtenis, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.
 

De transport- en ladingverzekeringen:

Wanneer u als ondernemer zaken in- of exporteert, wanneer u goederen vervoert naar uw afnemers, laadt, lost of opslaat; er kan altijd tijdens het laden, lossen, vervoeren of overslaan altijd iets mis gaan met uw goederen.

Als uw goederen worden gestolen, beschadigd raken of op het verkeerde adres (land) worden afgeleverd dan is het niet vanzelfsprekend dat de vervoerder, expediteur of verlader aansprakelijk is voor de (volledige) schade. Met een transportverzekering verzekert u dit risico. [MEER]

Cookie instellingen