De motorrijtuigen verzekering

 

De motorrijtuigen verzekering:

De basisdekking voor een auto- of motorverzekering bestaat uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking. Daarnaast kunt u aanvullende verzekeringen toevoegen. De mogelijkheden verschillen per verzekeraar, Multimediair Assurantiën vergelijkt de meeste aanbieders met elkaar op premies en voorwaarden.

De basisdekkingen zijn de aansprakelijkheidsdekking (WAM), dit is schade toegebracht aan derden, de beperkte cascodekking, daarbij zijn ook schades aan eigen auto als gevolg van brand, diefstal, storm of botsing met dieren gedekt en de meest uitgebreide dekking, de volledige cascodekking, waarbij alle schades aan eigen auto, ook wanneer het uw eigen schuld is, gedekt zijn.

Uiteraard verzekeren wij ook alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen inzittenden  en  een (verhaals)rechtsbijstanddekking.
 

De motorverzekering:

De basisdekking voor een motorverzekering is gelijk aan die van een autoverzekering en bestaat ook uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking.

Uiteraard verzekeren wij ook hier alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen opzittendendekking en een (verhaals)rechtsbijstanddekking.
 

De overige verzekeringen:

Uiteraard kunnen wij ook nagenoeg alle overige particuliere motorrijtuigen voor u verzekeren, te denken valt daarbij aan het verzekeren van bromfietsen, quads, campers, old-timers en elo-bikes.

Cookie instellingen