De recreatie verzekeringen

 

De reis- en annuleringsverzekering:

Of u nu een stedentrip maakt of een lange vakantie naar een exotische bestemming, of u op wintersport gaat of een weekje kamperen, een (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering is daarbij onontbeerlijk, zodat u ongestoord en zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten.

Tijdens uw vakantie kan er namelijk van alles gebeuren waardoor u financiële schade oploopt. Dit kan geheel buiten uw schuld zijn. Uw bagage kan zoekgeraakt zijn op het vliegveld of u moet uw vakantie afbreken vanwege ziekte of overlijden van een naaste. Als er iets gebeurt waardoor er financiële schade ontstaat, is een reisverzekering wel prettig. Zo’n financiële schade tijdens uw vakantie kan namelijk aanzienlijk oplopen. Niet iedereen kan dit zomaar rechtstreeks vergoeden en dit kan voor een hoop problemen zorgen.

U kunt altijd rekenen op een alarmcentrale van de verzekeraar. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Of u nu pech krijgt onderweg of een medisch probleem heeft; het alarmnummer staat altijd vermeld op uw polis, wij raden u aan dat in uw telefoon op te slaan zodat u in geval van nood snel dit nummert kunt bellen.
 

De pleziervaartuigenverzekering:

Net zo als bij een autoverzekering bestaat de pleziervaartuigenverzekering uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking. Daarnaast kunt u aanvullende verzekeringen toevoegen. De mogelijkheden verschillen per verzekeraar, MM ZEKER vergelijkt de meeste aanbieders met elkaar op premies en voorwaarden.


De basisdekkingen zijn:

- Aansprakelijkheidsdekking (WA), dit is schade toegebracht aan derden;
- Beperkt Cascodekking, daarbij zijn ook schades aan eigen auto als gevolg van brand, diefstal, storm of botsing met   dieren gedekt;
- Volledig Cascodekking, waarbij alle schades aan eigen auto, ook wanneer het uw eigen schuld is, gedekt zijn.

Uiteraard verzekeren wij ook alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen opvarenden dekking, het meeverzekeren van een volgboot, en de inboedel van het vaartuig.
 

De caravanverzekering:

Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid.

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is ondermeer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering.
 

Cookie instellingen