Particulier

De brand/diefstal- verzekeringen

  De brand/diefstalverzekeringen: Uw eigen huis is een waardevol bezit. Wanneer hier onverwachts schade aan ontstaat, is dit bijzonder vervelend en kan dit leiden tot hoge kosten. De woonhuisverzekering biedt een oplossing voor deze financiële gevolgen.Een woonhuisverzekering, ook wel een opstalverzekering genoemd, is een verzekering waarmee u schade aan uw woning en alle daarbij horende aard en nagelvaste zaken die aan het huis zit kunt afdekken.Een opstalverzekering is onder te verdelen naar verschillende dekkingen. Schade door brand, blikseminslag, luchtvaartuigen en ontploffing is altijd verzekerd. Met een uitgebreide dekking bent u daarnaast ook verzekerd voor kleine onhandigheden in huis. Onder de uitgebreide dekking valt onder andere ook stormschade, rookschade,  aanrijding/aanvaring met de woning, schade door omvallende bomen, hak- en breekwerk nodig voor opsporing van lekkage en hagelschade aan verfwerk.  De inboedelverzekering: Het is een geruststellend idee als u weet dat uw inboedel goed verzekerd is met een inboedelverzekering. Alles wat verhuisbaar is, valt onder uw inboedel. Met een inboedelverzekering is uw inboedel onder meer verzekerd tegen schade door diefstal, schade door brand, blikseminslag, luchtvaartuigen en ontploffing. Daarnaast krijgt u in veel gevallen bij brandschade de nieuwwaarde uitgekeerd.Daarnaast kunt u zaken aanvullend verzekeren, bijvoorbeeld  lijfsieraden, verzamelingen, kunst en antiek of audio en computers of muziekinstrumenten.Bij de meeste verzekeringen regelen bepalen wij a.h.v. een inboedelwaardemeter vooraf wat het verzekerd bedrag moet zijn; u loopt dan géén enkel risico van onderverzekering. 

De motorrijtuigen verzekering

  De motorrijtuigen verzekering: De basisdekking voor een auto- of motorverzekering bestaat uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking. Daarnaast kunt u aanvullende verzekeringen toevoegen. De mogelijkheden verschillen per verzekeraar, Multimediair Assurantiën vergelijkt de meeste aanbieders met elkaar op premies en voorwaarden.De basisdekkingen zijn de aansprakelijkheidsdekking (WAM), dit is schade toegebracht aan derden, de beperkte cascodekking, daarbij zijn ook schades aan eigen auto als gevolg van brand, diefstal, storm of botsing met dieren gedekt en de meest uitgebreide dekking, de volledige cascodekking, waarbij alle schades aan eigen auto, ook wanneer het uw eigen schuld is, gedekt zijn.Uiteraard verzekeren wij ook alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen inzittenden  en  een (verhaals)rechtsbijstanddekking.  De motorverzekering: De basisdekking voor een motorverzekering is gelijk aan die van een autoverzekering en bestaat ook uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking.Uiteraard verzekeren wij ook hier alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen opzittendendekking en een (verhaals)rechtsbijstanddekking.  De overige verzekeringen: Uiteraard kunnen wij ook nagenoeg alle overige particuliere motorrijtuigen voor u verzekeren, te denken valt daarbij aan het verzekeren van bromfietsen, quads, campers, old-timers en elo-bikes.

De recreatie verzekeringen

  De reis- en annuleringsverzekering: Of u nu een stedentrip maakt of een lange vakantie naar een exotische bestemming, of u op wintersport gaat of een weekje kamperen, een (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering is daarbij onontbeerlijk, zodat u ongestoord en zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten.Tijdens uw vakantie kan er namelijk van alles gebeuren waardoor u financiële schade oploopt. Dit kan geheel buiten uw schuld zijn. Uw bagage kan zoekgeraakt zijn op het vliegveld of u moet uw vakantie afbreken vanwege ziekte of overlijden van een naaste. Als er iets gebeurt waardoor er financiële schade ontstaat, is een reisverzekering wel prettig. Zo’n financiële schade tijdens uw vakantie kan namelijk aanzienlijk oplopen. Niet iedereen kan dit zomaar rechtstreeks vergoeden en dit kan voor een hoop problemen zorgen.U kunt altijd rekenen op een alarmcentrale van de verzekeraar. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Of u nu pech krijgt onderweg of een medisch probleem heeft; het alarmnummer staat altijd vermeld op uw polis, wij raden u aan dat in uw telefoon op te slaan zodat u in geval van nood snel dit nummert kunt bellen.  De pleziervaartuigenverzekering: Net zo als bij een autoverzekering bestaat de pleziervaartuigenverzekering uit een dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en, naar keuze, een vorm van cascodekking. Daarnaast kunt u aanvullende verzekeringen toevoegen. De mogelijkheden verschillen per verzekeraar, MM ZEKER vergelijkt de meeste aanbieders met elkaar op premies en voorwaarden. De basisdekkingen zijn: - Aansprakelijkheidsdekking (WA), dit is schade toegebracht aan derden;- Beperkt Cascodekking, daarbij zijn ook schades aan eigen auto als gevolg van brand, diefstal, storm of botsing met   dieren gedekt;- Volledig Cascodekking, waarbij alle schades aan eigen auto, ook wanneer het uw eigen schuld is, gedekt zijn.Uiteraard verzekeren wij ook alle aanvullende dekkingen zoals een ongevallen opvarenden dekking, het meeverzekeren van een volgboot, en de inboedel van het vaartuig.  De caravanverzekering: Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid.In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is ondermeer verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. 

Cookie instellingen